Nagy örömmel kínáljuk Ausztria legfinomabb specialitásait.
A trendeknek megfelelõen boraink csökkentett alkoholtartalommal és kevesebb maradék cukorral készülnek. Ez könnyebben emészthetõ, gyümölcsösebb borokat eredményez, amelyek több élvezetet nyújtanak, miközben hangsúlyozzák a fajta jellegét.
Gyümölcsborainkat és szõlõmentes pezsgõinket minden egyes gyümölcsfajta erjesztésével készítjük. Ehhez csak gyümölcslevet és szükség esetén cukrot vagy lékoncentrátumot használunk.
A gyümölcsök fõként osztrák gazdaságokból származnak, és olyan gyümölcstermelõktõl, akik préselik azokat a feldolgozás céljából.
Nincsenek hozzáadott aromák a borokban!
A gyártás során a következõ alapelvet követjük: Minél több természet, minél kevesebb beavatkozás.
Többnyire természetes gyümölcsborokat készítünk, hogy a vásárló azonnal érezze, melyik gyümölcsöt tartja a poharában.
A termékek vegan módon készülnek.
| szolofajta | Erbeeren |
|---|---|
| alkoholtartalom | 7% |
| szin | |
| cukor | 0 g/Ltr |
| sav | 0 g/Ltr |
| orszag | Österreich |
| mennyiseg | édes |
Nier Zsolt, ez a tehetséges kaisergarteni borász önálló tanulással sajátította el széleskörű ismereteit. Barátságos borászokkal való szoros együttműködésének köszönhetően rendkívüli borokat tudott létrehozni, melyeket sokszor aranyérménnyel díjaztak. Testvére, Tom Nier felelős az üzlet kreatív részéért. Együtt verhetetlen csapatot alkotnak, amely a bortermelés csúcsminőségének és innovációjának szinonimája.