Comedus Grauer Burgunder Baden

Új testvérboraink a festõi Markgräflerland vidékérõl érkeztek, ahol az ásványi anyagokban gazdag lösztalaj ideális alapot nyújt a harmonikus borok megszületéséhez. Az ebringeni Schloßgut pincészet már túlmutat Németország határain is, és büszkék vagyunk arra, hogy e kivételes tételeket most az Ön figyelmébe ajánlhatjuk. Minden korty e borból a napfény, a termõföld és a szenvedély páratlan összhangját idézi meg.

Ez a bor elegánsan száraz ízvilágával gyõzi meg a kóstolót. Mindössze 2,5 gramm maradékcukorral palackozzák, és ahogyan azt egy minõségi bortól elvárhatjuk, ez a német fehérbor a szárazsága ellenére is lenyûgözõen kiegyensúlyozott. Az ízélmény nagyszerûsége nem feltétlenül a cukortartalmon múlik.

A kortyban a bor textúrája kellemesen telt, mégis légies, amit élénk gyümölcssavak tesznek frissé és üdítõen lendületessé. A Markgräfler Grauburgunder fiatal fehérborként is hosszú, elegáns lecsengéssel zár, és a badeni borvidék jellegzetes frissességét hordozza magában.

Fogyasztását 8–10?°C-ra hûtve ajánljuk, tökéletes kísérõje lehet zöldséges egytálételeknek pestóval, gyömbéres-körtés sült pisztrángnak, vagy ázsiai stílusú, wokban készült halas zöldségételeknek.

Részletes információk

További információk

szolofajta

Grauer Burgunder

evjarat

2023

alkoholtartalom

12%

szin

cukor

3,9 g/Ltr

sav

5,3 g/Ltr

orszag

Németország

mennyiseg

Száraz

Kaisergarten

Nier Zsolt, ez a tehetséges kaisergarteni borász önálló tanulással sajátította el széleskörű ismereteit. Barátságos borászokkal való szoros együttműködésének köszönhetően rendkívüli borokat tudott létrehozni, melyeket sokszor aranyérménnyel díjaztak. Testvére, Tom Nier felelős az üzlet kreatív részéért. Együtt verhetetlen csapatot alkotnak, amely a bortermelés csúcsminőségének és innovációjának szinonimája.

Mindig legyen képben.

Hasonló termékek